Ahli Shose

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
  • trh

babagan kita

Sugeng rawuh ing situs web kita

Jinjiang Jianer Shoes & Garments Co., Ltd. minangka koleksi desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan modern. Kita duwe pengalaman 15 taun ing area sepatu. Perusahaan kami nutupi luwih saka 8000 meter persegi lan 4 lini produksi lan 1 lini produksi otomatisasi. Bisa ngatur pesanan lan barang-barang saham kanggo pelanggan, lan nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, murah lan efisiensi dhuwur. Manajemen lan pelanggan sing ketat dhisik yaiku tujuan bisnis perusahaan. Sambutan kanggo ngunjungi lan tuku saka saindenging jagad.

maca liyane

Warta & Acara

sinau babagan kita
  • Many places in China limit electricity, have you placed an order for the product you want?
    Akeh panggonan ing China matesi listrik, h ...
    21-10-06
      DONGGUAN, China - Pemotongan listrik lan uga pemadaman wis nyuda utawa nutup pabrik ing saindhenging Tiongkok sawetara dina kepungkur, nambah ancaman anyar kanggo ekonomi negara sing alon lan bisa uga rame ...
  • The 14th National Games of the People’s Republic of China successfully concluded
    Game Nasional Rakyat kaping 14 ...
    21-09-28
      Tanggal 27 September, Game Nasional Republik Rakyat China kaping 14 rampung kanthi sukses. Stadion Pusat Olahraga Olimpiade Xi'an miwiti upacara penutupan Nasional ...
  • Take you to learn The 14th National Games of the People’s Republic of China
    Nggawe sampeyan sinau Game Nasional kaping 14 ...
    21-09-16
      Tanggal 15 September 2021, Game Nasional Republik Rakyat China kaping 14 dibukak ing Provinsi Shaanxi, China. Game Nasional Republik Rakyat China kaping 1 dianakake ing ...
  • New Technology Display
    Tampilan Teknologi Anyar
    21-08-24
    Nalika perusahaan ngenalake sawetara teknologi anyar lan peralatan anyar, sing kanthi efektif ningkatake efisiensi kerja lan kapasitas produksi. Iki diakoni sebagian dening ...
  • Introduce automated production line
    Introduksi lini produksi otomatis
    21-08-24
    JianEr Shoes Company pabrik sepatu profesional. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman nggawe sepatu. Ing wulan Juli 2020, kita ngenalake macem-macem peralatan otomatis kanggo ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan